Yrityskuvaus

Yrityskuvauksessa on usein kyse yrityksen tarpeesta saada materiaalia esimerkiksi jaettavaksi sosiaaliseen mediaan. Yrityskuvauksessa tuodaan esille usein fiilistä ja tunnelmaa mutta niitä voidaan myös käyttää erilaisissa mainostarkoituksissa. Yrityskuvaus ei eroa paljoakaan mainoskuvauksesta mutta saattaa olla toteutukseltaan huomattavasti kevyempi, koska kuvauksessa ei välttämättä tarvita ulkopuolisia malleja, vuokratiloja, raskasta kuvaus-/ valaisukalustoa jne. Niin kuin muissakin kuvauksissa, tässäkin lähdetään liikenteeseen tarvekartoituksella sekä sen pohjalta tehtävällä suunnitelmalla.

Suunnitelman jälkeen tilaaja saa tarjouksen kuvauksesta ja tämän hyväksyttyään siirrytään tekemään tarkempi kuvaussuunnitelma. Kuvaussuunnitelmaan liittyviä asioita on mm. kuvauspaikka, kuvattavat ihmiset, käytettävä kuvauskalusto. Yhteistyössä mietitään parhaat ratkaisut, jonka jälkeen sovitaan kuvauspäivämäärä. Kuvauspaikalla pyrin aina parhaani mukaan luomaan rentoa tunnelmaa, koska yrityskuvauksissa kuvattavat henkilöt saattavat olla kokemattomia esiintymään kameran edessä. Usein normaalit työtilanteet on hyviä kuvaushetkiä, jolloin kuviin saadaan luontevaa tekemistä.

Kuvauksen jälkeen valmiit kuvat toimitetaan tilaajalle n. 1-2 vkoa kuvauksen jälkeen sähköisenä nettigalleriana, mistä kuvat voi ladata omaan käyttöön. Kuvien käytöstä sekä käytön aikarajoista sovitaan erillisellä kuvaussopimuksella. Mikäli yrityskuvaus kiinnostaa tai olet suunnittelemassa sellaista, kannattaa olla yhteydessä ajoissa, jotta voidaan tehdä hyvä suunnitelma. Sitä kautta päästään myös parhaaseen lopputulokseen.

Yrityskuvaus hinta alkaen 250€ alv 0 %

Kuvaus sisältää:

  • kuvaussuunnitelman
  • 1h kuvausta
  • 1h kuvankäsittelyä
  • sähköisen gallerian
  • 5 kpl valmiita kuvatiedostoja

Pyydä tarjous kuvauksesta

Ota yhteyttä

Osoite

Takamaanrinne 9 C

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi

Valokuvaus-ammattilainen