Tuotekuvaus

Tuotekuvauksessa on tärkeää, että tuote tuodaan esille parhaalla mahdollisella tavalla. Mikä tahansa kuvattava tuote onkaan, lähden yleensä liikenteeseen selvittämällä mihin käyttötarkoitukseen tuotekuvia tarvitaan. Kuvien takana on aina myös tarina ja pyrin tuomaan myös sitä esille. Tuotekuvauksessa on tärkeää ottaa huomioon materiaali, muoto, koko, valaisu, kuvataanko ulkona vai studiossa jne. Lähtötilanteessa ei tarvitse välttämättä tietää vastauksia kaikkiin kysymyksiin, parhaiten ratkaisut löytyvät kun mietitään yhdessä mikä olisi tuotteelle paras esittelytapa.

Kun tuotekuvien käyttötarkoitus on selvillä, teen kustannusarvion ja lähetän tilaajalle tarjouksen. Mikäli tarjous hyväksytään, voidaan siirtyä tarkempaan kuvaussuunnitelmaan sekä kuvauspäivämärän sopimiseen. Valmiit tuotekuvat toimitetaan kuvauksen jälkeen sähköisenä nettigalleriana, mistä kuvat voidaan ladata käyttöön. Valmiit kuvat saa käyttöön yleensä 1-2 viikkoa kuvauksesta riippuen työtilanteesta mutta tilaaja saa aina tarkemman arvion kuvien valmistumisesta kuvausten jälkeen.

Kuvien käyttöön liittyvistä asioista sovitaan yleensä kuvaussopimuksessa, jolloin molemmille osapuolille on selvää missä ja kuinka kauan kuvia saa käyttää. Mikäli suunnittelet tuotekuvausta tuotteelleesi, kannattaa ottaa yhteyttä heti, jotta pystyn auttaamaan mahdollisimman hyvin ja päästään yhdessä parhaaseen lopputulokseen.

Tuotekuvaus hinta alkaen 250€ alv 0 %

Kuvaus sisältää:

  • kuvaussuunnitelman
  • 1h kuvausta
  • 1h kuvankäsittelyä
  • sähköisen gallerian
  • 2 kpl valmiita kuvatiedostoja

Pyydä tarjous kuvauksesta

Ota yhteyttä

Osoite

Takamaanrinne 9 C

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi

Valokuvaus-ammattilainen