TUOTEKUVAUKSET LEIPOMON TILOISSA

Kakkujen hää- ja teemamallisto

Pepper Bakery on Pirkanmaalla toimiva leipomo. Kuvasin heidän uusimman kakkumallistonsa häämessuille sekä verkkokauppaan.

Tuotekuvauksessa tärkeää on tuoda aina tuote parhaalla mahdollisella tavalla esille käyttötarkoituksesta riippuen. Tässä kuvauksessa kuvamateriaali piti saada syvättynä valkoiselle taustalle, jotta se on mahdollisimman helppo jatkokäsitellä esitteisiin sekä  verkkokauppaan. Päädyin ratkaisuun käyttää kuvatessa läpinäkyvää pleksipöytää sekä kuvaustelttaa. Näin varmistetaan täysin varjoton kuva kohteesta ja kuvausteltan ansiosta saadaan tasainen sekä monipuolinen valo. Valkoisen kuvausteltan takaseinä toimii myös samalla taustana. 

Tuotekuvauksessa tärkeää on tuoda aina tuote parhaalla mahdollisella tavalla esille käyttötarkoituksesta riippuen.

Haasteena on saada kaikista kakuista täysin tasalaatuinen kuva mutta edellä mainittu kuvaus-setup auttaa siinäkin. Lisäksi se on täysin pystytettävissä asiakkaan tiloihin, mikä auttaa erityisesti ruokakuvauksissa, koska ruokia ei voi kuljettaa kuvattavaksi esimerkiksi studioon. 

Kuvaus oli osa isompaa kokonaisuutta, jossa tuotteita kuvattiin myös verkkokauppaan. Pepper Bakery on rakentanut erittäin toimivan kokonaisuuden, jossa tuotteen lisäksi on panostettu myös verkkokaupan visuaalisuuteen. Käy tutustumassa verkkokauppaan osoitteessa pepperbakery.fi

TUOTEKUVAUS ⎮ LEIPOMO ⎮ TAMPERE ⎮ VALOKUVAUS ⎮ PHOTOGRAPHY ⎮ ADVERTISING ⎮ MARKKINOINTI ⎮ SOMEMARKKINOINTI ⎮ BRÄNDIKUVAUS ⎮ VERKKOKAUPPA

Ota yhteyttä

Osoite

Lagerlöfinkatu 2 D 11

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi