TAPAHTUMAKUVAUS RAVINTOLASSA

Kansanjuhla keskellä koronakesää

Ravintola Oliver´s on Pirkkalan suosituimpia ravintoloita. Olin kuvaamassa, kun Oliver´s avasi ovensa uudistetulla ilmeellä pienimuotoisen kansanjuhlan kera.

Koronarajoituksista huolimatta väkeä oli saapunut paikalle mukavasti ja ilmassa oli juhlan tuntua. Kuvauksissa tallensin tunnelmaa sekä paikalla ollutta väkeä mutta samalla huomoiden yrityksen oman henkilökunnan. Tapahtumakuvauksessa on mainio tilaisuus kuvata myös henkilökuntaa aidoissa asiakastilanteissa ilman pönöttämistä ja jännittämistä.

mainoskuva

”Tapahtumakuvauksessa on mainio tilaisuus kuvata myös henkilökuntaa aidoissa asiakastilanteissa ilman pönöttämistä ja jännittämistä.”

Yritin taltioida mahdollisimman hyvin tapahtuman tunnelmaa. Kuvat välittävätkin mukavasti hyvää ja rentoa fiilistä. Paikalle tullut asiakaskunta tuntui todella nauttivan lämpimästä kelistä sekä kylmistä juomista ja muista tarjottavista. Tapahtumakuvauksessa onkin tärkeää olla läsnä ja tarkkailla tilanteita sekä reagoida nopeasti. 

mainoskuva
mainoskuva
tapahtumakuvaus
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva
mainoskuva

MAINOSKUVAUS ⎮ RAVINTOLA ⎮ PIRKKALA ⎮ VALOKUVAUS ⎮ PHOTOGRAPHY ⎮ ADVERTISING ⎮ MARKKINOINTI ⎮ SOMEMARKKINOINTI ⎮ BRÄNDIKUVAUS ⎮ TAPAHTUMAKUVAUS ⎮ YRITYSKUVAUS

Ota yhteyttä

Osoite

Lagerlöfinkatu 2 D 11

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi