MAINOSKUVAUKSET KAHVILASSA

Kahvia ja rentoa tunnelmaa

Cafe Aitoleipä toimii upeissa tiloissa aivan Tampereen keskustorin laidalla. Myymälän tiloissa otetut kuvat huokuvat hyvää fiilistä ja tunnelmaa.

Näissä mainoskuvauksissa mentiin fiilis edellä. Halusin välittää katsojalle tunteen kuinka mukava olisi poiketa kahvilla kiireettömästi hyvästä seurasta ja kahvista nauttien. Samalla halusin näyttää myös kuinka hieno ja uniikki tila ja miljöö keskustorin Aitoleivän kahvilassa on. Tavoitteena oli kuvata monipuolista materiaalia, jota on helppo käyttää erilaisissa tarkoituksissa sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla.  

”Tavoitteena oli kuvata monipuolista materiaalia, jota on helppo käyttää erilaisissa tarkoituksissa sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla.”

Tila on vaalea ja sinne tulee paljon luonnonvaloa. Kuvauspäivänä sattui olemaan hieno ilma ja valoa oli runsaasti, joten luonnonvaloa oli helppo hyödyntää, salamavaloa tarvittiin vain vähän tuomaan juuri haluttu kontrasti ja raikkaus.

Onnistuminen vaatii hyvän kuvaussuunnitelman. Tässäkin kuvauksessa kuvaussuunnitelmaa toteutettiin lähes ilman poikkeuksia. Valaisut sekä kompositiot olivat etukäteen mietitty. Isossa osassa olivat myös ammattimaisesti kuvissa esiintyneet Helena Riihitupa Oy:n mallit Helena Riihitupa sekä Erika Mäenpää. 

mainoskuva

MAINOSKUVAUS ⎮ KAHVILA ⎮ TAMPERE ⎮ VALOKUVAUS ⎮ PHOTOGRAPHY ⎮ ADVERTISING ⎮ MARKKINOINTI ⎮ SOMEMARKKINOINTI ⎮ BRÄNDIKUVAUS

Ota yhteyttä

Osoite

Lagerlöfinkatu 2 D 11

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi