Mainoskuvaus

Jokainen mainoskuvaus on yksilöllinen, joten yleensä lähden liikenteeseen tarvekartoituksella. Ensimmäisessä yhteydenotossa pyrin selvittämään mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulee, mitä niillä halutaan saavuttaa sekä minkälaista tarinaa halutaan kertoa. Ei ole väliä, vaikka nämä asiat eivät olisi lähtötilanteessa tiedossa sillä yhdessä keskustelemalla nämä asiat saadaan aina ratkaistua.

Kun mainoskuvien käyttötarkoitus on selvillä, voidaan tehdä tarkempi suunnitelma sekä kustannusarvio. Tämä toimitetaan tilaajalle tarjouksen muodossa ja mikäli tarjous hyväksytään voidaan siirtyä tekemään kuvaussuunnitelmaa. Kuvaussuunnitelmaan kuuluu mm. lokaation valinta missä kuvataan, kuvattavat ihmiset (mikäli sellaisia kuvissa on), käytettävä valaisukalusto, muu rekvisiitta jne. Tarvittaessa voin hoitaa kaiken suunnittelusta toteutukseen, ilman että tilaajan tarvitsee nähdä vaivaa näiden asioiden pohtimiseen.

Kun suunnitelma on valmis, voidaan sopia kuvauspäivämäärä jolloin kuvaus toteutetaan. Kuvauksen jälkeen valmiit mainoskuvat toimitetaan nettigalleriana sovitun aikataulun mukaisesti, mistä kuvat voi ladata omaan käyttöön. Kuvien käyttöön ja aikarajaan liittyvistä asioista sovitaan yleensä kirjallisesti kuvaussopimuksen muodossa. Tällöin molemmille osapuolille on selvää missä kuvia saa käyttää ja kuinka kauan. Mikäli olet suunnittelemassa mainoskuvien tilaamista, kannattaa ottaa yhteyttä jo heti alkuvaiheessa, yleensä parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyötä tehdään heti alusta asti.

Mainoskuvaus hinta alkaen 350€ alv 0 %

Kuvaus sisältää:

  • kuvaussuunnitelman
  • 1h kuvausta
  • 1h kuvankäsittelyä
  • sähköisen gallerian
  • 4 kpl valmiita kuvatiedostoja

Pyydä tarjous kuvauksesta

Ota yhteyttä

Osoite

Takamaanrinne 9 C

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi

Valokuvaus-ammattilainen