HENKILÖSTÖKUVAUKSET STUDIOSSA

Persoonallista otetta henkilöstökuviin

Popmaster tarjoilee karaokejuontajat sekä DJ:t ravintoloista hääjuhliin. Alan kärkiyrityksenä erottuminen on avainasemassa henkilöstökuvissa.

Tummanpuhuva tyyli, mustavalkoiset kuvat, rento meininki ja heittäytyminen. Näillä eväillä toteutetaan Popmasterin henkilöstökuvat. Henkilöstökuvien ei tarvitse aina olla pönötystä sekä valkoiselle taustalle otettuja puolivartalokuvia. Henkilöstökuvissa voi olla mukana myös rekvisiittaa ja asennetta.

Henkilöstökuva, missä mies seisoo mikki kädessä.

”Henkilöstökuvien ei tarvitse aina olla pönötystä sekä valkoiselle taustalle otettuja puolivartalokuvia.”

Kuvaukset toteutettiin studiossa Popmasterin toiveiden mukaan. Käytössä oli rekvisiittana monipuolisesti alaan liittyviä asioita kuten mikrofoneja, diskopalloa ym. Rekvisiitalla saadaan mukavasti tuotua katsojalle selväksi minkä alan ihmisistä kuvissa on kyse. Lisäksi rekvisiitta lisää kuvissa myös rentoutta sekä vähentää turhaa pönötystä, kun ei tarvitse miettiä mihin kädet laitetaan.

Henkilöstökuvauksissa yleensä mennään ns. liukuhihnaperiaatteella eli kuvat kuvataan putkeen ja vuorot varataan perä jälkeen. Tämän tyylin kuvauksissa jätettiin hieman enemmän aikaa kuvattavien välille, jotta ihmiset saadaan rentoutumaan sekä heittäytymään kuvauksiin paremmin, eikä kuvauksissa ole liikaa kiireen tuntua. Tärkeintä lopulta on kuitenkin, että kuvattava itse on tyytyväinen lopputuokseen.

Henkilöstökuva, missä nainen laulaa.
Henkilöstökuva, missä mies laulaa mikrofoniin.
Henkilöstökuva, missä mies seisoo kaksi mikkiä kädessään ja tuulettaa.
Henkilöstökuva, missä mies heittää karaokelappuja.
Henkilökuva, jossa on nainen mikki kädessään.
Henkilöstökuva, missä mies huutaa vanhan tyyliseen mikrofoniin.

HENKILÖSTÖKUVAUS ⎮ STUDIO ⎮ TAMPERE ⎮ VALOKUVAUS ⎮ PHOTOGRAPHY ⎮ STUDIOKUVAUS ⎮ HENKILÖSTÖ ⎮ MAINOSKUVAUS ⎮ BRÄNDIKUVAUS

Ota yhteyttä

Osoite

Lagerlöfinkatu 2 D 11

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi