AUTOKUVAUS LOKAATIOSSA

Erikoisen hienoja autoja erityisessä ympäristössä

Nordic Special Cars on Ylöjärvellä toimiva autoliike, joka panostaa erikoisempaan autokalustoon, asiakaspalveluun sekä visuaaliseen ilmeeseen.

Kuvien kautta voidaan tuoda esille auton piirteitä ja ominaisuuksia sekä esitellä niitä edustavissa ympäristöissä.  Tämän tyylin kuvauksissa miljöön valinnalla onkin iso merkitys mutta myös valaisulla sekä kuvankäsittelyllä. Autoja on mukava esitellä muussakin ympäristössä kuin pelkästään myymälässä myyntiä varten otetuissa kuvissa. 

Korkea kuvanlaatu auttaa lisäämään myös sekä laatuvaikutelmaa itse yrityksestä mutta myös myytävästä tuotteesta. Kalliin auton esitteleminen huonosti valotetulla kännykkäkamerakuvalla ei välttämättä tuo auton parhaita puolia esiin eikä kiinnosta potentiaalista ostajaa.

BMW X5, jonka taustalla talo.

”Kalliin auton esitteleminen huonosti valotetulla kännykkäkamerakuvalla ei välttämättä tuo auton parhaita puolia esiin eikä kiinnosta potentiaalista ostajaa.”

Näiden kuvien hienous piilee lopulta niiden monikäyttöisyydessä. Fiiliskuvia voi lisätä myynti-illmoitukseen, niitä voi esitellä sosiaalisessa mediassa, niiden avulla on helppo luoda markkinointimateriaalia, ne käy kuvituskuvana jne. Pienellä panostuksella luodaan positiivista sekä laadukasta mielikuvaa koko yrityksestä.

Audi A7 tehdasmiljöössä.
Mercedes-Benz, jonka taustalla talo.
Audi syksyisessä maisemassa.
Renault Megane RS tehdasmiljöössä.
Honda Civic Type-R, jonka taustalla maalattu lintu.

MAINOSKUVAUS ⎮ YLÖJÄRVI ⎮ VALOKUVAUS ⎮ PHOTOGRAPHY ⎮ ADVERTISING ⎮ MARKKINOINTI ⎮ AUTOKUVAUS ⎮ BRÄNDIKUVAUS ⎮ AUTOLIIKE ⎮ TUOTEKUVAUS

Ota yhteyttä

Osoite

Lagerlöfinkatu 2 D 11

33870 Tampere

Puhelin

050 3174041

Sähköposti

info@solidphoto.fi